Matej Šarc, rojen 1965 v Ljubljani, študij oboe je začel pri Božu Rogelji na Akademiji za glasbo v Ljubljani, nato pa se izpopolnjeval pri Heinzu Holligerju na Visoki šoli za glasbo v Freiburgu, Nemčija. Bil je prvi oboist Simfoničnega orkestra RTV Slovenija in Freiburškega filharmoničnega orkestra. Kot solist in komorni glasbenik koncertira po Evropi, Avstraliji,…

Mihael Mitev je zaposlen kot fagotist solist v orkestru Slovenskega narodnega gledališča v Mariboru, kot gost pa sodeluje tudi z orkestri Frankfurter Opern- und Museumsorchester, Slovenska Filharmonija, Orchestre de Paris, Musikkolegium Winterthur, Kammerorchester Basel, Simfonični orkester RTV Slovenija idr. Med leti 2015 in 2019 je bil član mladinskih orkestrov; Mladinskega orkestra Evropske Unije (EUYO) in Mladinskega orkestra Gustava Mahlerja (GMJO). Poleg igranja v orkestrih je Mihael Mitev aktiven tudi kot solist in komorni glasbenik.

Jože Kotar (1970, Trbovlje) je redni profesor na ljubljanski Akademiji za glasbo in od leta 2007 solo klarinetist Simfonikov RTV Slovenija. Pred tem je bil dvanajst let solo klarinetist v Simfoničnem orkestru Slovenske filharmonije.